Stora sällskap

Vi välkomnar dig och ditt sällskap till 1923 – vår gemytliga restaurang i Höga Kusten.

Skräddarsydd upplevelse

Våra dörrar står öppna för dig som vill ha en skräddarsydd upplevelse. Vi tar emot privata sällskap, företag och föreningar. Vi erbjuder paket med välsmakande mat och studiebesök i fabriken där ni får se hur det går till att baka tunnbröd.

Har du egna önskemål? Skicka en förfrågan till oss idag! 1923@mjalloms.se

Bakbordet

Vill ni komma och njuta av god mat och dryck hos oss på kvällen?

För grupper om mellan 10-16 personer dukar vi upp vårt stora bakbord i restaurangen!

Det dukas med duk, levande ljus och alla får samlas kring ett stort socialt bord. Vi älskar måltiden i sin helhet, allt ifrån det estetiska i dukningen, till smakerna, ljuden och servicen.

Det känns väldigt roligt att kunna erbjuda en hel restaurang för er själva, även för de lite mindre grupperna!

Hör av dig till oss på 1923@mjalloms.se för offert och aktuella menyer.

GRUPPER & STUDIEBESÖK

Vill du göra ett studiebesök hos oss så erbjuder vi två olika upplägg för främst lite större grupper men i mån av tid även för mindre sällskap. Förbokning krävs och tillgängligheten kan variera under året. Hör av er till oss för närmare information.

Skicka e-post

STÖRRE SÄLLSKAP

Om ni är en större grupp som t.ex. bussar, ring oss i förväg på 0613-77 39 40, så är vi förberedda när ni kommer, även om ni bara tänker handla. Å du, följ delikatessbutiken på Facebook så missar du inget. Vi finns även på Instagram under 1923 Tunnbröd & Deli.

Vår historia – Vid detta besök får man höra en berättelse om företagets historia, från 1923 fram till och med idag. För bussgrupper kliver vi gärna ombord och greppar mikrofonen så att alla hör bra. Efter detta så har man möjlighet att titta in i bagarstugan och handla i vår delikatessbutik. Räkna med 10 minuters tidsåtgång plus den tid det tar i butiken. Historieberättelsen är kostnadsfri för grupper över 10 personer.
Denna aktivitet behöver förbokas via vår mail.

Stora rundturen – Även på denna tur får man historieberättelsen som ovan men därefter får man följa med in i bageriet där vi berättar hur tunnbrödstillverkningen går till. Efter rundvandringen så har man möjlighet att titta in i bagarstugan och såklart handla delikatesser i vår butik. Räkna med ca 30-40 minuters tidsåtgång plus tiden i butiken. Pris: 700 kr samt 30 kr per person. Max antal: 50 personer per runda.
Stora rundturen är tyvärr inte möjlig att boka mellan vecka 28-31 på grund av att bageriet har semesterstängt under dessa veckor.
Denna aktivitet behöver förbokas via vår mail.

Inför stora rundturen:
Lämna väskor och ytterkläder i bussen.
Smycken bör tas av.
Ni kommer tvätta händerna innan rundturen.
Ni får låna besöksrock och skyddsmössa.

BOKA BORD