Besök oss

Välkommen till vår delikatessbutik och restaurang. Här hittar du lokala smaker blandat med guldkorn från olika delar av Sverige och världen, och självklart tunnbröd till fabrikspriser.

1923 Tunnbröd & Deli

Välkommen till oss på Mjälloms Tunnbröd och vår delikatessbutik, 1923 Tunnbröd & Deli. Här hittar du inte bara alla våra olika sorters tunnbröd utan även ostar och delikatesser från området såväl som från hela världen. Vårt utbud är ständigt under utveckling och vi strävar efter att ha något för alla smaker. Vår delidisk är alltid välfylld och på hyllorna i butiken hittar du bland annat pasta och olivoljor från Italien, marmelad och vinäger från Höga Kusten, Isländskt salt och mycket annat.

Vi är också en infopoint och hos oss kan du hitta information om boenden, turistmål och saker att göra under din vistelse i Höga Kusten. Vi erbjuder generösa öppettider som delvis är självbetjänade. Delikatessdisken är bara öppen under bemannade tider, övrig tid finns dock många av våra delikatesser färdigpackade i kylar och frysar där du kan plocka själv.

 

Restaurang 1923

Vi väljer råvaror efter säsong och av högsta kvalitet i vår restaurang. Här kan du slinka in för en tunnbrödmacka och en kaffe på vägen eller stanna för att äta våra små rätter till lunch, på sommaren har vi vår uteservering öppen. Vid utvalda tillfällen erbjuder vi vår populära avsmakningsmeny där du serveras fem unikt komponerade rätter, till det kan du välja dryck själv eller få ett väl anpassat dryckespaket rekommenderat.

Öppettider

BUTIKEN
06.00-21.00

DELIN
måndag -fredag
10-18

lördag & söndag
10-17

RESTAURANGEN
måndag - söndag
11.30-16.00
kvällsöppet
onsdag & fredag
17.00 -21.00

 

aktuellt

Vårt sommarkafé öppnar på fredag! Kom och njut av traditionellt fika i vår mysiga bagarstuga fram till 11 augusti. Hembakade bullar, småkakor och våfflor med glass väntar på dig 🌿🍰 Öppet alla dagar 11-15! 

Ost- & Chark för 4!
Perfekt för kortare höga kusten utflykter eller ett gott fika i värmen!

Vår AW-bricka (perfekt för 4 personer) hittar du här. Beställ idag & hämta imorgon!

BOKA BORD