Grupper & Studiebesök

Vill du göra ett studiebesök hos oss så erbjuder vi två olika upplägg för främst lite större grupper men i mån av tid även för mindre sällskap.

1923 Tunnbröd & Deli

Välkommen till oss på Mjälloms Tunnbröd och vår delikatessbutik, 1923 Tunnbröd & Deli. Här hittar du inte bara alla våra olika sorters tunnbröd utan även ostar och delikatesser från området såväl som från hela världen. Vårt utbud är ständigt under utveckling och vi strävar efter att ha något för alla smaker. Vår delidisk är alltid välfylld och på hyllorna i butiken hittar du bland annat pasta och olivoljor från Italien, marmelad och vinäger från Höga Kusten, Isländskt salt och mycket annat.

Vi är också en infopoint och hos oss kan du hitta information om boenden, turistmål och saker att göra under din vistelse i Höga Kusten. Vi erbjuder generösa öppettider som delvis är självbetjänade. Delikatessdisken är bara öppen under bemannade tider, övrig tid finns dock många av våra delikatesser färdigpackade i kylar och frysar där du kan plocka själv.

 

GRUPPER & STUDIEBESÖK

Vill du göra ett studiebesök hos oss så erbjuder vi två olika upplägg för främst lite större grupper men i mån av tid även för mindre sällskap. Förbokning krävs och tillgängligheten kan variera under året. Hör av er till oss för närmare information.

Skicka e-post

STÖRRE SÄLLSKAP

Om ni är en större grupp som t.ex. bussar, ring oss i förväg på 0613-77 39 40, så är vi förberedda när ni kommer, även om ni bara tänker handla. Å du, följ delikatessbutiken på Facebook så missar du inget. Vi finns även på Instagram under 1923 Tunnbröd & Deli.

Vår historia – Vid detta besök får man höra en berättelse om företagets historia, från 1923 fram till och med idag. För bussgrupper kliver vi gärna ombord och greppar mikrofonen så att alla hör bra. Efter detta så har man möjlighet att titta in i bagarstugan och handla i vår delikatessbutik. Räkna med 10 minuters tidsåtgång plus den tid det tar i butiken. Historieberättelsen är kostnadsfri för grupper över 10 personer.
Denna aktivitet behöver förbokas via vår mail.

Stora rundturen – Även på denna tur får man historieberättelsen som ovan men därefter får man följa med in i bageriet där vi berättar hur tunnbrödstillverkningen går till. Efter rundvandringen så har man möjlighet att titta in i bagarstugan och såklart handla delikatesser i vår butik. Räkna med ca 30-40 minuters tidsåtgång plus tiden i butiken. Pris: 700 kr samt 30 kr per person. Max antal: 50 personer per runda.
Stora rundturen är tyvärr inte möjlig att boka mellan vecka 28-31 på grund av att bageriet har semesterstängt under dessa veckor.
Denna aktivitet behöver förbokas via vår mail.

Inför stora rundturen:
Lämna väskor och ytterkläder i bussen.
Smycken bör tas av.
Ni kommer tvätta händerna innan rundturen. 
Ni får låna besöksrock och skyddsmössa. 

INFOPOINT

I butiken finns även en Infopoint med turistinformation. Du kan hämta Magasin Höga Kusten, kartor och annan bra information. Under tider då vi är bemannade så hjälper vi gärna till att svara på frågor om Höga Kusten.

Öppettider

BUTIKEN
06.00-21.00

DELIN
måndag -fredag
10-18

lördag & söndag
10-17

RESTAURANGEN
måndag - söndag
11.30-16.00
kvällsöppet
onsdag & fredag
17.00 -21.00

 

aktuellt

Vårt sommarkafé öppnar på fredag! Kom och njut av traditionellt fika i vår mysiga bagarstuga fram till 11 augusti. Hembakade bullar, småkakor och våfflor med glass väntar på dig 🌿🍰 Öppet alla dagar 11-15! 

Ost- & Chark för 4!
Perfekt för kortare höga kusten utflykter eller ett gott fika i värmen!

Vår AW-bricka (perfekt för 4 personer) hittar du här. Beställ idag & hämta imorgon!

BOKA BORD