Jobba med oss

Kom och jobba med det goda i livet! I sommar söker vi personal till kök, matsal, deli och vårt sommarcafé.
Ta chansen att vara en del av vårt team och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Ansök redan idag!

Vår passion

Vi älskar mat, bygden och människor. Att bidra till ett godare Höga Kusten är vår drivkraft.

Vi serverar mat och dryck i vår restaurang, som också kan köpas i vår Deli och butik. Du kan till och med köpa med dig vårt alkoholfria utbud.

Vi låter gästerna smaka på utvalda delar av vårt sortiment för att de ska upptäcka nya favoriter. Om du delar vår passion för god mat, välkommen med din ansökan.

Sommarjobbet

Vi söker personal för sommarjobb under vår högsäsong, som sträcker sig från juni till och med augusti. Det är viktigt att du kan arbeta hela juli, eftersom det är vår peaksäsong.

Hos oss har vi generösa öppettider, med 80% öppet dagtid och få kvällsservicar som ändå stänger i rimlig tid. Detta gör det möjligt att kombinera familjeliv med din passion för restaurangbranschen.

Vi är ett team på 1923 och även om du kommer att ha huvudsakliga arbetsuppgifter inom deli, servis eller kök, förväntar vi oss att du är flexibel och kan hoppa in på andra områden vid behov. Genom att hjälpa varandra skapar vi en förståelse för varandra och utvecklar oss som kollegor.

Lediga tjänster

Deli & Butik

Brinner du lite extra för ost och chark? Kittlar det till lite i själen när alla varor står i perfekta rader i butiken? Har du kanske rentav en bakgrund som kallskänka och eller har jobbat i delikatessbutik förut? Look no further!

Exempel på arbetsuppgifter

 • Serva våra gäster i delidisken
 • Fronta butiken med varor
 • Erbjuda gästerna smakprov ur vårt sortiment
 • Aktivt arbeta med att rekommendera produkter till gästerna
 • Hjälpa restaurangen vid behov
 • Besvara frågor om- och tipsa om dina favoriter i Höga Kusten
 • Vi ser helst att du är 18 år för att jobba i delin.

Kock

Vi vågar påstå att det är svårt att toppa vårt skafferi, en delibutik med ost och charkdisk! På 1923 har vi en familjär och omtänksam stämning på jobbet. Vårt kök bakar vårt mjuka bröd, producerar våra röror och delikatesser som säljs i butiken såväl som lagar maten till restaurangen.

Hos oss får du som kock möjligheten av att njuta av att jobba primärt dagtid och fåtalet kvällar.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Laga våra härgjorda godsaker till butiken
* Lunch a la carte
* Viss kvällsservice
* Hjälpa servisen vid behov och möjlighet
* Hjälpa butiken vid behov och möjlighet
* Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i köket.

Lediga tjänster

Varuplock & Runner

Är du i startgroparna på din karriär inom serviceyrket? Är du nyfiken, lyhörd och älskar att lära dig nya saker? Ja men då är det här en fantastisk möjlighet för dig.
När du arbetar med varuplock ansvarar du för att fylla på butikens hyllor, brödboden och att hjälpa till där du behövs som mest. Självfallet interagerar du med gästerna och hjälper dem med det de har funderingar över. Om du inte vet svaret så kan du tryggt ta med dig gästen till en av dina mer erfarna kollegor.

Som runner hjälper du den som arbetar i matsalen. Du kommer bära tallrikar, presentera mat, duka av bord och duka upp bord. Du ser till att gästerna har vatten och allt de behöver. Allt eftersom säsongen går kan det hända att du får börja ta hand om egna bord. Detta är en bra väg in att lära sig att servera gästerna i restaurangen. Du har alltid en ansvarig servitör på plats när du jobbar.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Fronta butiken med varor
 • Säkerställa att brödboden är full
 • Hjälpa gästerna med eventuella frågor
 • Servera mat och viss dryck
 • Duka upp och ner matsalen
 • Putsa glas & bestick
 • Besvara frågor om- och tipsa om dina favoriter i Höga Kusten
 • Du behöver vara minst 15 år för att söka tjänsten

Servering

Tänk att kunna erbjuda gästen att köpa med en del av det den upplevt i restaurangen hem!? Hos oss ligger ett stort fokus på att erbjuda våra gäster en glad och familjär service med riktigt bra alkoholfria drycker till maten. Självfallet har vi även härliga lokala öler och goda viner, men faktum är att hos oss är det större efterfrågan på alkoholfritt, och då är det det vi vill vara ruskigt bra på. 
Vår restaurang är primärt öppen dagtid med några få undantag för kvällsservice när det är event i vårt närområde. Det innebär att du inte behöver jobba sena kvällar eller nätter och kan använda sommarens ljuva aftnar till återhämtning. 

Vi söker dig med några års erfarenhet av att jobba i matsalen och som tycker om att dela med dig av de kunskaper du samlat på dig. 

Exempel på arbetsuppgifter:
* Planera bord och sällskap
* Rekommendera dryck till gästerna 
* Säkerställa att menyer är utskrivna och up to date
* Hjälpa butiken & delin vid behov och möjlighet
* Rekommendera dina favoriter inom Höga Kusten 
* Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av servering

BOKA BORD