Rotsidan Höga Kusten. Besök oss på Mjälloms tunnbröd

Upptäck Höga Kusten: En Dagstur till Rotsidan och 1923 Mjälloms Tunnbröd

Höga Kusten är en av Sveriges mest natursköna platser och erbjuder en rad aktiviteter för alla smaker. Ett av våra favoritutflyktsmål är den fantastiska kuststräckan Rotsidan, som ligger i hjärtat av detta vackra område.

Utforska Rotsidan

Börja din morgon med ett besök till Rotsidan, en spektakulär kuststräcka känd för sina släta klipphällar och dramatiska vyer över Bottenhavet. Här kan du vandra längs de välmarkerade lederna, njuta av en picknick med havsutsikt eller bara koppla av och lyssna till vågornas brus. Rotsidan är ett naturreservat och erbjuder en unik möjlighet att uppleva Höga Kustens geologi och flora på nära håll.

avsluta utflykten hos 1923 Mjälloms Tunnbröd

Efter en inspirerande förmiddag vid kusten, varför inte avsluta med ett besök hos oss på 1923 Mjälloms Tunnbröd? Vår restaurang och deli ligger bara en kort bilresa från Rotsidan och erbjuder en perfekt avslutning på din utflykt. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av delikatesser, inklusive vårt berömda tunnbröd som har bakats med kärlek och tradition sedan 1923. Ett bonustips är även att köpa med ett lite godare bilfika i form av ost och chark. 

Hos oss kan du njuta av en härlig måltid med fokus på lokala råvaror och smaker. Om du vill ta med dig lite av Höga Kusten hem, erbjuder vår deli ett utmärkt urval av lokala produkter, från tunnbröd och ostar till charkuterier och inläggningar.

Välkommen till en oförglömlig dag i Höga Kusten!

Kombinera naturupplevelser och gastronomiska höjdpunkter för en minnesvärd dag i Höga Kusten. Vi ser fram emot att välkomna dig till Rotsidan och 1923 Mjälloms Tunnbröd!

 

BOKA BORD