Restaurang nära e4 höga Kusten. Mellan Örnsköldsvik och Härnösand

Restaurang nära E4 Höga Kusten Ullånger

Upptäck Restaurang 1923 Tunnbröd och Deli

Välkommen till Restaurang 1923 Tunnbröd och Deli i hjärtat av Höga Kusten! Beläget nära E4, erbjuder vi en unik matupplevelse som kombinerar traditionella smaker med modern gastronomi. Vår restaurang är en idealisk plats för dig som vill njuta av lokal matlagning i en vacker miljö.

En kulinär resa nära e4 i Höga Kusten. Mitt mellan Örnsköldsvik och Härnösand

Hos oss på Restaurang 1923 Tunnbröd och Deli får du uppleva de genuina smakerna av Höga Kusten. Vår meny är skapad med lokala råvaror och vi är stolta över att erbjuda tunnbröd som bakas enligt gamla recept. Vårt tunnbröd har en given plats i vår meny och vi bygger många av våra rätter det med färska ingredienser från regionen.

Perfekt läge mitt i Höga Kusten nära E4

För resenärer som färdas längs E4 är vår restaurang ett bekvämt stopp. Vi ligger bara några minuter från motorvägen, vilket gör oss till en idealisk destination för både kortare pauser och längre måltider. Oavsett om du är på väg norrut eller söderut, är Restaurang 1923 Tunnbröd och Deli den perfekta platsen att njuta av en god måltid och en avslappnad atmosfär.

Varför Välja Restaurang 1923 Tunnbröd och Deli?

  • Lokal Matkultur: Vi är stolta över att stödja lokala producenter och erbjuda mat som speglar regionens rika kulinariska arv.
  • Bekvämt Läge: Vår närhet till E4 gör oss lättillgängliga för både lokala gäster och resenärer.
  • Avkopplande Miljö: Med vår mysiga interiör och vackra omgivningar är vi en plats där du kan koppla av och njuta av din måltid.
  • Mångsidig Meny: Från klassiska tunnbrödsrätter till moderna delikatesser, vår meny har något för alla smaker.

 

 

BOKA BORD