Trädgårdscafé Bagarstugan i Höga Kusten.

Vi vill slå ett slag för den svenska Fikakulturen! I sommar öppnar vi vårt nya trädgårdscafé “Café Bagarstugan”! Ett familje och barnvänligt café

Välkommen till Café Bagarstugan, där tradition möter det moderna (som i det mesta vi gör). Hos oss finner du klassiska favoriter som hembakade bullar, kakor och långpannekakor. Eller varför inte njuta av en söt äkta våffla med glass, eller en salt variant toppad med vår egen Skagenröra och Kalix löjrom?

Självklart har vi kaffe! Vi serverar bryggkaffe från Johan och Nyström i en charmig Höga Kusten-porslinskanna, tillsammans med små koppar på fat. (Man får ju aldrig nog med påtår!)

Det moderna inslaget är att du kan förbeställa allt via en app. Vi levererar ditt fika direkt till bordet. Varje bord har en QR-kod som du skannar med din telefon, sedan väljer du vad du vill ha och betalar enkelt via Swish eller med kort.

I vår trädgård är snälla och väluppfostrade hundar varmt välkomna. Det finns även vattenskålar för våra fyrbenta vänner!

Är du sugen på något lite mer matigt? Boka då bord i vår restaurang, antingen på uteserveringen eller inne. Du bokar bord genom att klicka här.

Bra mat och fika för barn i Höga Kusten

Vi förstår vikten av att erbjuda mat som passar barn och barnfamiljer .Vår meny är särskilt utformad för att ge de barn gillar samtidigt som den håller en hög standard av näringsvärde.

Avslappnad stämning på vårt café i Höga Kusten som passar barnfamiljer.

Vi strävar efter att skapa en varm och välkomnande atmosfär där familjer kan koppla av och njuta av varandras sällskap. Vårt café är designad med tanke på komfort och gemenskap, med generösa sittplatser och en avslappnad atmosfär. 

Nära till andra aktivieteter för barnfamiljer i Höga Kusten

Vår restaurang ligger i mitt i Höga Kusten i Ullånger. Närheten till E4 gör att det är enkelt att ta sig till aktiviteter för barnfamiljer i Höga Kustebn Efter en utsökt måltid på 1923, rekommenderar vi våra gäster att utforska områdets naturliga underverk, från pittoreska vandringsleder till avkopplande båtturer längs kusten. För de äventyrliga finns det även spännande aktiviteter såsom klättring och paddling som låter dig utforska Höga Kustens naturliga skönhet på närmare håll

BOKA BORD