Barnvänlig restaurang Höga Kusten. Bra restaurang för barn

Välkommen till oss på 1923, en restaurang belägen i hjärtat av Höga Kusten. I sommar öppnar vi vårt café bagarstugan, ett perfekt stopp längs vägen. Hos oss kan du äta hembakt fikabröd och nybryggt kaffe från johan & nyström. Vill du ha något mer kan vi varmt rekommendera våra våfflor av eget recept. 

Bra mat för barn i Höga Kusten

Vi förstår vikten av att erbjuda mat som passar barn och barnfamiljer .Vår meny är särskilt utformad för att ge de barn gillar samtidigt som den håller en hög standard av näringsvärde. 

Avslappnad stämning som passar barnfamiljer. 

På 1923 strävar vi efter att skapa en varm och välkomnande atmosfär där familjer kan koppla av och njuta av varandras sällskap. Vår restaurang är designad med tanke på komfort och gemenskap, med generösa sittplatser och en avslappnad atmosfär. Oavsett om det är en familjebrunch på helgen eller en speciell middag för att fira en speciell händelse, är 1923 den perfekta platsen att skapa minnen som varar livet ut.

Nära till andra aktivieteter för barnfamiljer i Höga Kusten

Vår restaurang ligger i mitt i Höga Kusten i Ullånger. Närheten till E4 gör att det är enkelt att ta sig till aktiviteter för barnfamiljer i Höga Kustebn Efter en utsökt måltid på 1923, rekommenderar vi våra gäster att utforska områdets naturliga underverk, från pittoreska vandringsleder till avkopplande båtturer längs kusten. För de äventyrliga finns det även spännande aktiviteter såsom klättring och paddling som låter dig utforska Höga Kustens naturliga skönhet på närmare håll

BOKA BORD