För företag

Vi välkomnar dig och ditt företag till 1923 – vår gemytliga restaurang i Ullånger. 

Företagslunch

Måndagar till lördagar serverar vi en välsmakande lunch mellan 11-15. Ett perfekt tillfälle att få uppleva det vackra höga kusten och avnjuta god mat samtidigt som du tar det där viktiga jobbmötet.

Presentkorgar

Vi på 1923 erbjuder presentkorgar som är perfekta som företagsgåva eller present till anställda för att visa hur mycket dem betyder för er. I vår deli hittar du exklusiva produkter från olika delar av världen likväl som lokalt mathantverk av högsta kvalitet.

Möte/konferens

Våra dörrar står öppna för dig som vill komma bort från distraktioner och stress och få absolut fokus i arbetet. Detta tillsammans med en gemytlig atmosfär och välsmakande mat. Du är välkommen att abonnera vår restaurang för din nästa konferens eller bara boka ett möte för din arbetsgrupp.

Läs mer

Vi plockar gärna ihop en helhetslösning som funkar för just ditt företag eller förening då vi har många roliga aktiviteter att erbjuda hos oss. Vi har plats för upp till 20 personer i vår restaurang.

Ett exempel: 

Ni anländer till oss vid 9 tiden och vi har då ordnat med förmiddagsfika, en god tunnbrödmacka från vår deli och kaffe eller te. Ni använder vår restauranglokal för möte och inspirerande teambuilding tills det är dags för lunch. Ni serveras då en säsongsanpassad måltid med noga utvalda råvaror, efter maten en kaffe och en liten skorpa från vårt intilliggande skorpbageri.

På eftermiddagen finns möjlighet att ta ett studiebesök i vårt bageri eller prova på att baka eget tunnbröd i bagarstugan på gården.

Har ni egna önskemål om hur ni vill att dagen ska se ut? Tveka inte att kontakta oss via formuläret längre ned på sidan.

Boka

BOKA BORD