Kafé Bagarstugan

Hembakt fika i hjärtat av Höga Kusten!

kafé bagarstugan – Ditt kafé i Höga kusten

Sommarkafé

Välkommen till oss på 1923, en restaurang belägen i hjärtat av Höga Kusten. I sommar öppnar vi vårt kafé bagarstugan, ett perfekt stopp längs vägen. Hos oss kan du äta hembakt fikabröd och nybryggt kaffe från johan & nyström. Vill du ha något mer kan vi varmt rekommendera våra våfflor av eget recept.
 
Öppettider 28 juni – 4 augusti 11.00 – 15.00
 
Kan du inte få nog av våfflorna så bjussar vi även på vårt recept, så du kan laga hemma också!
café höga kusten

Beställ enkelt i mobilen!

I vårt café är det enkelt att svänga in på en fika. Du väljer själv ett bord i vår trädgård och scannar den QR-kod som sitter på bordet. Du kommer då till vår cafésida där du beställer och betalar, sedan kommer vi ut med fikat. 

Ps. låna gärna vårt wifi om du behöver! 

En 100-årig tradition

 

Rullebull

I Sverige tog traditionen att fika form på1800-talet då man behövde en paus från arbetet. Rut som startade Mjälloms Tunnbröd för över 100 år sedan jobbade hårt med långa dagar. För att få ett avbrott och kunna träffa sina vänner mer startade hon då ett litet café uppe på bageribyggnaden. Här serverade hon kaffe och enklare fika, en av hennes favoriter var “Rullebull”, en rund söt bulle som gick snabbt att slänga ihop. Nu tar vi upp hennes ursprungliga idé igen och startar vårt sommarcafé. Kom och umgås med familj och vänner! 

Öppettider

BUTIKEN
06.00-21.00

DELIN
måndag -fredag
10-18

lördag & söndag
10-17

RESTAURANGEN
måndag - söndag
11.30-16.00
kvällsöppet
onsdag & fredag
17.00 -21.00

 

aktuellt

Vårt sommarkafé öppnar på fredag! Kom och njut av traditionellt fika i vår mysiga bagarstuga fram till 11 augusti. Hembakade bullar, småkakor och våfflor med glass väntar på dig 🌿🍰 Öppet alla dagar 11-15! 

Ost- & Chark för 4!
Perfekt för kortare höga kusten utflykter eller ett gott fika i värmen!

Vår AW-bricka (perfekt för 4 personer) hittar du här. Beställ idag & hämta imorgon!

BOKA BORD